Višenamjenski,multifunkcionalan poslovni prostor površine 430 m2, “Titanik”, Tuzla

ID:

681

Površina (m²):

430

Sprat:

suteren

Cijena (KM):

754650

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: poslovni prostor/


Površina: 430 m2/


Cijena: 1500 KM/m2+PDV/


Lokacija: S.P.O. “O3”, zgrada “Titanik”/


Sprat: suteren/


ID:681/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS:


Prodaje se višenamjenski i multifunkcionalan poslovni prostor u suterenu objekta, na izuzetnoj lokaciji u centru grada Tuzle. Nalazi se u S.P.O. “O3”, zgrada Titanik, koja svojim položajem nudi izvanredne preduslove za razvoj biznisa i uspješno poslovanje.


Površina poslovnog prostora iznosi 430 m2, a u slučaju potrebe zbog širenja obima poslova, postoji mogućnost proširena i povezivanja sa poslovnim prostorom u prizemlju objekta. Prostor je uređen u visokom “roh-bau” sistemu, što budućem vlasniku ostavlja mogućnost unutarnjeg uređenja po želji i prilagođavanju vlastitim potrebama.


Poslovni prostor posjeduje vlastiti ulaz te vrlo prostran i praktičan prilaz samom objektu, koji je orjentisan od strane TC Merkator, što ga, sa frekventnom lokacijom i pozicijom u prvoj gradskoj zoni, čini izuzetnom poslovnom prilikom.


U neposrednoj blizini objekta nalazi se prostran javni parking kao i brojne važne ustanove i objekti: banke, MUP TK, TC Merkator, notari, školske ustanove, sportsko rekreativni kompleks “Panonika”, apoteke, pošte, vrtići, kafići,..

Višenamjenski,multifunkcionalan poslovni prostor površine 430 m2, “Titanik”, Tuzla

ID:

681

Površina (m²):

430

Sprat:

suteren

Cijena (KM):

754650