Višenamjenski poslovni prostor ukupne korisne površine 378 m2, Barok, Tuzla

ID:

609

Površina (m²):

377

Sprat:

II

Cijena (KM):

25 KM/m2

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: najam/

Podtip nekretnine: poslovni prostor/

Cijena: 25 KM/m2 /

Površina: 378 m2/

ID: 609/

Registarski br. agencije: 50/2023

Opis nekretnine:

Jedan od simbola grada Tuzle, poslovni objekat “Barok” , smješten je na Trgu slobode, najfrekventijoj pješačkoj zoni u gradu, obaveznoj destinaciji svakog posjetioca Tuzle. U neposrednoj blizini “Baroka” nalaze se svi gradski sadržaji i značajne institucije grada, ugostiteljski objekti, glavna gradska tržnica, banke, apoteke, a kako je objekat smješten na Trgu slobode, glavnom urbanom okupljalištu i šetalištu, sigurna poslovna investicija je zagarantovana. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim dijelovima grada.

Opis prostora:

Iznajmljuje se višenamjenski poslovni prostor, ukupne korisne površine 378 m2 , na drugom spratu poslovnog objekta “Barok” u Tuzli. Atraktivna lokacija čini prostor idealnim za razne tipove djelatnosti kao što su: predstavničke i administrativne djelatnosti, uslužne i trgovačke djelatnosti bilo koje vrste, sjedišta firmi, razne poslovnice, IT kompanije, banke, ordinacije, kao i ugostiteljske djelatnosti.

Unutrašnjost prostora čine dvije velike prostorije u “open space” konceptu, te međuprostor ulaza i toaleti. Proseže se kroz kompletnu etažu.

Prostor je u završnoj fazi izvođenja unutarnjih radova.

Višenamjenski poslovni prostor ukupne korisne površine 378 m2, Barok, Tuzla

ID:

609

Površina (m²):

377

Sprat:

II

Cijena (KM):

25 KM/m2