kuća naselje,Palomi, Gornja Tuzla

ID:

3074

Površina (m²):

1001

Sprat:

prizemlje+potkrovlje

Cijena (KM):

79.900

Dostupnost:

Dostupno

OPIS NEKRETNINE :

Prodaje se namještena, novije gradnje kuća dimenzija 9×6 m u osnovi + terasa 2,5m2, neto korisne površine cca 130 m2 sa okućnicom, na prelijepoj lokaciji u naselju Palomi, Gornja Tuzla u Tuzli. Smještena je na zemljišnoj parceli površine 1001 m2.

Stambeni objekat se sastoji od prizemlja i potkrovlja, u sklopu kojeg se nalazi i natkriveni prostor/šadrvan namjenjen za odmor.

Prizemlje se sastoji od hodnika,  dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Prizemlje je unutarnjim stepenicama povezano sa potkrovljem, na kojem se nalazi prostrana spavaća soba sa terasom sa koje se pruža prelijep pogled na prirodni pejzaž, te još jedna manja soba i ostava. Ispod šadrvana nalazi se podrumski prostor.

Nekretninu sačinjava i prostrana okućnica na kojoj je zasađen vočnjak te razne vrste zelenila, pružajući tako savršen ambijent za bijeg od gradske zagađenosti i buke.

Ono što posebno odlikuje ovu nekretninu je prelijep prirodni ambijent za uživanje i odmor a nalazi se nadomak samog grada Tuzle.

Krov objekta je na dvije vode te je pokriven crijepom. Objekat je u cjelosti obložen fasadom.


LOKACIJA NEKRETNINE :

Nekretnina se nalazi u naselju Palomi, koje zbog svog okruženja pruža sav komfor koji je neophodan za odmor i relaksaciju. Ovo naselje karakteriše dobra lokacija i odlična povezanost sa gradom, čijom ste pozicijom izdvojeni od gradske gužve, a po potrebi za samo nekoliko minuta ste u samom centru grada Tuzle. Nekretnina je lokalnim makadamskim putem povezana sa ostatkom naselja.

STANDARD :

Uutrašnja drvena stolarija, vanjska PVC stolarija, keramičke pločice u kupatilu  kuhinji, laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Voda. Struja. Kanalizacija. Terasa. Vlasništvo 1/1.

kuća naselje,Palomi, Gornja Tuzla

ID:

3074

Površina (m²):

1001

Sprat:

prizemlje+potkrovlje

Cijena (KM):

79.900