Predstavljamo Vam novi stambeno-poslovni objekat „Tuzla Tower“ u najatraktivnijem naselju Stupine u Tuzli!

ID:

7502

Površina (m²):

66.76

Sprat:

II, XVII, XVIII

Cijena (KM):

203.084

Dostupnost:

Prodato


Tip ponude: prodaja
/

Podtip nekretnine: stan u zgradi/

Cijena:  203.084KM/

Površina: 66,76 m2/

Spratnost: II, XVII, XVIII/

Stanje: u izgradnji/

Orjentacija: S/

ID: 7502/

Opis stana:

Prodaje se dvosoban stan površine 66,76 m2 u S.P.O. “Tuzla Tower” u naselju Stupine. Sastoji se od: dnevnog boravka i trpezarije, spavaće sobe, kuhinje,ostave, kupatila, hodnika sa degažmanom i lođe. 

Standard:

Za svaki stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. U objektu će biti dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s, požarno stepenište, te u svakom stanu mjesta za klima uređaje. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Termička i zvučna izolacija. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni hrastov parket debljine 14 mm, završno obrađen i fabrički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom.

Investitor stambeno-poslovnog objekta Tuzla Tower je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

Lokacija:

SPO Tuzla Tower se nalazi u ulici Mehmedalije Maka Dizdara u najatraktivnijem tuzlanskom naselju Stupine u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, Opština Tuzla, “Mellain” centar, hotel Tuzla, marketi “Bingo”, Elektrodistribucija Tuzla, Sud i Tužilaštvo TK, banke, apoteke, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, sportski tereni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada ima veoma brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Predstavljamo Vam novi stambeno-poslovni objekat „Tuzla Tower“ u najatraktivnijem naselju Stupine u Tuzli!

ID:

7502

Površina (m²):

66.76

Sprat:

II, XVII, XVIII

Cijena (KM):

203.084