Poslovni prostor površine 57,64 m2 na vrlo atraktivnoj lokaciji, naselje Sjenjak, Tuzla

ID:

688

Površina (m²):

57.64

Sprat:

prizemlje

Cijena (KM):

230.560

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: poslovni prostor/


Cijena : 230.560/


Površina: 57,64 m2/


Sprat: prizemlje/


Stanje: Useljivo/


ID: 688/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS NEKRETNINE :

Prodaje se uređen i osvjetljen poslovni prostor površine 57,64 m2 u atraktivnom naselju Sjenjak, Tuzla. Prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, na veoma frekventnoj lokaciji, idealnoj za sve razne poslovne djelatnosti.
Sastoji se od 3 kancelarijska prostora, hodnika, kuhinje i wc-a. Poslovni prostor je dvostrano orijentisan i maximalno prirodno osvjetljen. Primarna orijentacija je južna a u prostor se ulazi sa istočne strane.
Raspored prostorija je takav da je idealan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti, predstavništva firmi, osiguravajuća društva, banke, itd.

LOKACIJA NEKRETNINE :

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, u veoma popularnom i atraktivnom naselju Sjenjak, u Tuzli. Zbog svoje pozicije i same frekventnosti naselja, idealan je za razvoj svih vrsta biznisa. U neposrednoj blizini se nalaze: banke, MIB klinika, supermarketi Bingo i Dramar, hotel Tehnograd, osnovna škola, Richmond park koledž, apoteke, ugostiteljski objekti, itd.
Ispred i iza objekta se nalazi prostran parking prostor sa mnogo parking mjesta. Odlična povezanost naselja sa glavnim saobraćajnicama omogućava brz i jednostavan pristup svim dijelovima grada.

Ostali podaci:


Orijentacija: jug-istok
Grijanje: centralno gradsko grijanje sa ugrađenim kalorimetrom
Stolarija: vanjska željezna, unutarnja drvena

Poslovni prostor površine 57,64 m2 na vrlo atraktivnoj lokaciji, naselje Sjenjak, Tuzla

ID:

688

Površina (m²):

57.64

Sprat:

prizemlje

Cijena (KM):

230.560