Porodična kuća u Kladnju

ID:

Površina (m²):

Sprat:

Cijena (KM):

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/

Podtip nekretnine: kuća sa zemljištem/

Cijena: 260.000 KM/

Površina: 303 m2 + zemljište 409 m2 /

Spratnost: priz. I, II/

Stanje: useljivo/

ID: 3083/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS:

Prodaje se porodična kuća sa okućnicom na lijepoj poziciju u Kladnju. U osnovi površina kuće  je  91 m2 , dvorište 239  m2 i plac do kuće od 170 m2. Objekat je na tri etaže, potpuno useljiv i opremljen.. Na prizemlju kuće nalazi se prostrani dnevni boravak sa ugrađenim kaminom, kuhinje, ostave i garaže. Na prvom spratu se nalazi kuhinja, dnevna soba, spavaća, balkon, hodnik i kupatilo. Prizemlje je povezano unutrašnjim stepeništem sa prvim i drugim spratom. Na trećem spratu se nalaze tri spavaće sobe, balkon, hodnik i kupatilo.

Kuća je sagrađena 1980 – tih godina, u više navratna je adaptirana. Zadnja, veća  adaptacija bila je prije tri godine kada je ugrađena plastična stolarija.

LOKACIJA

Kuća se nalazi na udljenosti 100 m od centra  u Kladnju. Lokacija koja je izezutno atraktivna zbog  svojih prirodnih ljepota i idealnog ambijenta za porodični život. U blizini cca 100 m nalazi TC Bingo, škola, općina, banka, pošta, apoteka, kafići i sve ostale značajne institucije.

OSTALI PODACI:

Uredni vlasnički papiri 1/1. Stanje održavano. Priključak na elektro energetsku mrežu, gradske vodu i kanalizaciona mreža. Priključak telefona i interneta. Vanjska stolarija je plastična a unutrašnja drvena. Grijanje je na lož ulje.

Porodična kuća u Kladnju

ID:

Površina (m²):

Sprat:

Cijena (KM):