Porodična kuća sa pomoćnim objektom, dvorištem i zemljištem na parceli površine 1.831 m2, naselje Sižje, Lukavac

ID:

3080

Površina (m²):

1831

Sprat:

prizemlje+sprat+potkrovlje

Cijena (KM):

70000

80000

Dostupnost:

Prodato

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: kuća sa pomoćnim objektom (garaža), dvorištem i zemljištem/


Cijena: 70.000 KM


Ukupna površina nekretnine: 1.831 m2/


Ponuda: 3080/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS:

Prodaje se useljiva porodična kuća sa pomoćnim objektom (garaža), dvorištem i zemljištem, na zemljišnoj parceli, ukupne površine 1.831 m2, u naselju Sižje, općina Lukavac. Nekretninu odlikuje odlična putna povezanost jer se nalazi u neposrednoj blizini magistralnog puta Tuzla-Doboj, sa kojim je povezana lokalnim asfaltnim putem.

Stambeni objekat (kuća) je dimenzija 8,37×8,25 m, a sastoji se od prizemlja, sprata i tavanskog prostora. Između prizemlja i sprata, te sprata i tavana nalazi se AB ploča.
Prizemlje se sastoji od: predulaza, kuhinje sa trpazarijom, dnevne sobe, hodnika ,kupatila i unutarnjih stepenica kojma je prizemlje povezano sa spratom.
Sprat objekta se sastoji od: hodnika, wc-a, te dvije sobe iz kojih se može izaći na balkon sa kojeg se pruza prelijep pogled na dvorište i naselje.
Stambeni objekat je useljiv i prodaje se bez stvari, oko kojih postoji mogućnost dogovora.
U neposrednoj blizini kuće nalaze se pomoćni objekat (garaža), dimenzija cca. 5×3 m Ispred kuće nalazi se prostrano dvorište koje je kraćim makadamskim putem (cca. 20 metara) povezano sa asfaltnim lokalnim putem naselja. Iza kuće je prostran vočnjak, koji zajedno sa kompletnom nekretninom nudi idealne uslove za odmor i rekreaciju te bijeg od buke i gužve.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u mirnom naselju Sižje, općina Lukavac. Smještena je uz sami magistralni put na idealnom ravnom terenu. Nekretnini se direktno pristupa sa asfaltnog lokalnog puta. Zbog svoje izvrsne lokacije, nekretnina je idealna za odmor i bijeg od gradske gužve.

Standard:

Vanjska stolarija PVC i drvena. Unutarnja drvena. Podovi: brodski pod i keramika. Dva vlastita bunara za vodu. Vlastita septička jama.

Porodična kuća sa pomoćnim objektom, dvorištem i zemljištem na parceli površine 1.831 m2, naselje Sižje, Lukavac

ID:

3080

Površina (m²):

1831

Sprat:

prizemlje+sprat+potkrovlje

Cijena (KM):

70000