Porodična kuća sa pomoćnim objektima, dvorištem i zemljištem na odličnoj lokaciji uz lokalni asfaltni put, naselje Puračić, općina Lukavac

ID:

3073

Površina (m²):

3639

Sprat:

1

Cijena (KM):

65.000

75.000

Dostupnost:

Prodato

Tip ponude: prodaja

PRODATO !!!

Podtip nekretnine: kuća sa  pomoćnim objektima, dvorištem i zemljištem
 

Ukupna površina nekretnine:  3.639 m2
Spratnost kuće: prizemlje + sprat

Cijena: 65.000 KM

Lokacija: Puračić, Lukavac

ID: 3073

​Opis

Prodaje se useljiva porodična kuća sa pomoćnim objektima, dvorištem i zemljištem na zemljišnim parcelama, ukupne površine 3.639 m2, u naselju Puračić, općina Lukavac. Nekretninu odlikuje odlična putna povezanost jer se nalazi uz sami lokalni asfaltni put. 
Stambeni objekat (kuća) je dimenzija 10.10×10.20 m, a sastoji se od dvije neovisne cjeline (prizemlje+sprat), koje su potpuno odvojene zasebnim ulazima. 
Prizemlje se sastoji od: 3 sobe, kuhinje, hodnika, kupatila,ostave i predulaza. Ukupna korisna površina prizemlja iznosi 74,08 m2. 
Sprat objekta se sastoji od: 3 sobe, trpezarije, , kuhinje, kupatila, hodnika, predsoblja i stepenišnog prostora. Ukupna korisna površina sprata objekta iznosi 80,63 m2.
Stambeni objekat je useljiv.
U neposrednoj blizini kuće nalaze se pomoćni objekti koji se sastoje od: garaže površine 29,70 m2; klaonice površine 18,36 m2; garaže površine 15,40 m2; ostave površine 14 m2; štale površine 14,19 m2; sušare površine 5,98 m2, šupe površine 12 m2.
Ispred kuće i pomoćnih objekata  nalazi se prostran parking kapaciteta 4-5 auta, koji ima direktan pristup sa lokalnog  asfaltnog puta. 
Također, ispred kuće nalazi se prostrano dvorište površine 500 m2, koje je zasađeno drvećem i cvijećem, te tako pruža idealne uslove za odmor i rekreaciju.
Iznad kuće i pomoćnih objekata nalaze se vočnjak i njiva ukupne površine 2.982 m2. Smješteni su na blago strmom terenu te kompletno ograđeni žičanom ogradom, a sa dvorištem su povezani nekategorisanim putem.

Uredna dokumentacija vlasništva i sve dozvole.
 

Lokacija: 

Nekretnina se nalazi  na ravnom i blago strmom terenu u naselju Puračić, općina Lukavac. Smještena je uz sami lokalni saobraćajni put. Nekretnini se direktno pristupa na prostrani parking sa lokalnog asfaltnog puta. Zbog svoje izvrsne lokacije, u neposrednoj blizini nekretnine se nalaze svi važni objekti i ustanove neophodni za svakodnevni rad i život.
 

Standard:

U stambenom objektu je razvedena elektroinstalacija  i preko brojila spojena na niskonaponsku mrežu. Stolarija na objektu je drvena i ostakljena staklom 3 mm debljine. Zidovi i plafoni su malterisani i bojeni bojom. Krov na objektu je drveni na dvije vode i pokriven crijepom. Objekat je uredno priključen na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, a posjeduje i vlastiti bunar. Svijetla visina prostorija u prizemlju iznosi 2,00 m, a na spratu objekta 3,20 m. Temeljenje objekta je izvršeno na trakastim temeljima.
Pomoćni objekti su zidani i pokriveni drvenim krovom sa crijepom. Iznad ostave, klaonice i sušare je AB ploča sa hidroizolacijom.
 

Porodična kuća sa pomoćnim objektima, dvorištem i zemljištem na odličnoj lokaciji uz lokalni asfaltni put, naselje Puračić, općina Lukavac

ID:

3073

Površina (m²):

3639

Sprat:

1

Cijena (KM):

65.000