Novorenovirana porodična kuća sa dvorištem, pomoćnim objektom i garažom, naselje Batva, Tuzla

ID:

3081

Površina (m²):

276

Sprat:

Cijena (KM):

315000

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: novorenovirana porodična kuća sa dvorištem, pomoćnim objektom i garažom/


Površina parcele: 276 m2/


Dimenzije kuće: 12 x 12 m/


Neto korisna površina: 325,20 m2/


Sprat: suteren+prizemlje+potkrovlje/


Cijena: 315.000 KM/


Stanje: nenemješteno/


ID: 3081/


Ugovor br: 149/23 /


Registarski br. agencije: 50/2023 /

Opis:


Prodaje se kompletno novorenovirana, nenamještena, prostrana, trospratna porodična kuća u gabaritima dimenzija 12 x 12 m2. Ukupna neto korisna površina objekta iznosi 325,20 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja, potkrovlja, te tavana a izgrađena je na zemljišnoj parceli ukupne površine 276 m2. Nalazi se u naselju Batva u Tuzli, koje zbog svoje pozicije te neposredne blizine grada, predstavlja idealnu lokaciju za miran porodični život.

Sadržaj:


Kuća se sastoji od suterena, prizemlja, potkrovlja i tavana. Svi spratovi imaju dvojene ulaze kao i sve priključke, tako da se radi od 3 potpuno odvojena stana.


U suterenu se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom,ostava, vešeraj, dvije sobe, kupatilo, hodnik i terasa. Suteren ima svoj poseban ulaz a također je i unutarnjim stepenicama povezan sa prizemljem kuće. Površina suterena objekta iznosi 104,91 m2.


Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, prostranog i osvjetljenog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije sobe ,kupatila, hodnika i prostrane terase sa koje se pruza prelijep panoramni pogled na grad. Površina prizemlja iznosi 113,52 m2.


Potkrovlje kuće se sastoji od hodnika, kuhinje, kupatila, velike dnevne sobe u “open space” konceptu (nastala rušenjem pregradnih zidova koji su činili 3 posebne sobe), balkona i prostrane terase sa pogledom na panoramu grada. Površina potkrovlja iznosi 116,82 m2.


Sa potkrovlja se stepenicama izlazi na tavan kuće.


Nekretnini pripada okućnica ispred i iza kuće, koja pruža idealne uslove za odmor i uživanje u prirodi, van gradske gužve i buke.


Pored kuće, nalaze se i pomoćni objekti (prostorije predviđene za vanjsko kupatilo i wc , ostave i šupe), sa razvedenim vodovodnim i elektro instalacijama. Također, tu je i prostrana garaža sa vratima na daljinsko zaključavanje te parking prostor ispred garaže. Ukupna neto korisna površina pomoćnog objekta iznosi 124,78 m2.


Lokacija:


Nekretnina se nalazi u naselju Batva u Tuzli. Pozicionirana je u mirnom porodičnom naselju, udaljena svega par minuta vožnje od glavne gradske saobraćajnice, gradskog stadiona Tušanj, naselja Slatina i svih važnih gradskih sadržaja neophodnih za svakodnevni život.

Ostali podaci:


Uredna vlasnička dokumentacija nad zemljištem. Stanje: renovirano i nenamješteno. Priključak na elektro energetsku mrežu. Priključak na gradski vodovod i kanalizacionu mrežu. Vlastiti bunar. Automatski osigurači. Unutarnje stepenice.


Stolarija: vanjska PVC, unutarnja drvena. Vrsta poda: parket i keramika. Grijanje: vlastita kotlovnica u suterenu objekta, peć na pelet, radijatorski sistem. Klima. Na terasi ograda kombinacija metalna i aluminijska.
Kompletan krov zamjenjen (limeni), te novi oluci. Kupatila u objektu su bez sanitarija.
Prilaz je asfaltni lokalni put do same nekretnine. Primarna orijentacija objekta: JI/SZ.

NAPOMENA:

Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere, uz posredovanje agencije.

Novorenovirana porodična kuća sa dvorištem, pomoćnim objektom i garažom, naselje Batva, Tuzla

ID:

3081

Površina (m²):

276

Sprat:

Cijena (KM):

315000