NOVOGRADNJA trosoban stan 56,67 m2 u stambenom objektu „O9“ preko puta Bingo City Centra u Tuzli

ID:

8500

Površina (m²):

56.67

Sprat:

priz.

Cijena (KM):

158.619

Dostupnost:

Prodato

Tip ponude: prodaja

Podtip nekretnine: stan u novogradnji

Cijena: 158.619 KM

Površina: 56,67 m2

Spratnost: priz.

Stanje: u izgradnji

Orjentacija: JI

ID: 8500

Dodatne pogodnosti:

 – najpovoljniji uslovi kreditnog finansiranja  putem ugovora sa Bankom 

Početak izgradnje:               mart 2022 godine

Rok završetka izgradnje:   juni 2024 godine

Opis objekta i lokacija

Sa zadovoljstvom objavljujemo prodaju stanova u novom stambenom objektu „O9“ koji će se graditi kao nastavak u stambeno – poslovnoj zoni preko puta Bingo City Centra, naselje Kreka u Tuzli.

Sama lokacija je izrazito povoljna u kontekstu blizine velikog broja značajnih institucija, sadržaja koje pruža ovo naselje, te jednostavne saobraćajne povezanosti sa magistralnim putem.

U krugu od 500 m nalaze se: bosanski  kulturni centar tuzlanskog kantona,  Radio televizija tuzlanskog kantona, Međunarodna autobuska stanica, Bingo City Centar, kao i brojni ugostiteljski i trgovački objekati. U neposrednoj  blizini objekta nalaze se i: osnovne i srednje škole, brojni fakulteti, dječija igrališta, zdravstvene ustanove i  vrtići.

Stambeni objekat „09“ graditi će se sa visoko kvalitetnim materijalima i vrhunskom opremom, monolitnog i armirano – betonskog  konstruktivnog sistema,  termo fasada, izo-staklo uz vrhunsku estetiku i funkcionalnost.

Objekat „O9“ projektovan je sa jednom lamelom: suteren + prizemlje + 6 spratova sa 42 stambene jedinice u Objekat „O9“ projektovan je sa jednom lamelom: suteren + prizemlje + 6 spratova sa 42 stambene jedinice u kvadraturama od 35 m2 – 57 m2. U suterenu objekta kao i u sklopu vanjskog uređenja projektovani su parking prostori. Također, u sklopu vanjskog uređenja projektovane su pješačke površine sa kolskim prilazima objektu.

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i prostorno funkcionalno raspoređen trosoban stan površine 56,67 m2 u stambenom objektu „09“  u izgradnji. Stan se sastoji od dnevnog boravka povezanog sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, dječije sobe, kupatila, lođe i hodnika. 

Spratnost: priz.

Napomena: Prema Rješenju o urbanističkoj saglasnosti Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoline grada Tuzla  uz svaku stambenu jedinicu su projektovani parking prostori, te je njihova kupovina obavezujuća prilikom kupovine stana.

Cijene parking mjesta:

PARKING MJESTA SUTEREN: 1.170 KM/m2

PARKING MJESTA VANJSKA:  640 KM/m2

Površine parking mjesta: od 11 m2 – 13 m2

Sve cijene su izražene sa PDV-om.

NOVOGRADNJA trosoban stan 56,67 m2 u stambenom objektu „O9“ preko puta Bingo City Centra u Tuzli

ID:

8500

Površina (m²):

56.67

Sprat:

priz.

Cijena (KM):

158.619