Novogradnja. Poslovni prostor 55,44 m2 objekat „ Stadion“, naselje Slatina

ID:

603

Površina (m²):

55.44

Sprat:

1

Cijena (KM):

po dogovoru

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: najam/

Podtip nekretnine: poslovni prostor/

Cijena za najam: po dogovoru /

Površina: 55,44 m2/                    

Sprat: I sprat/

Godina izgradnje: 2014/

ID: 603/

Opis

Izdaje se poslovni prostor površine 55,44 m2 na prvom spratu stambeno – poslovnog objekta „ Stadion“. Objekat se nalazi u naselju Slatinina, pored stadiona „ Tušanj“, više fakulteta Univerziteta u Tuzli, neposredna blizina tržnog centra „ Omega“, SKPC „Mejdan“, Doma zdravlja.

Prostor je dvostrano orjentisani sa jednim ulazom, jedna strana prozora  je orjentisan na sjevernu magistralnu saobraćajnicu, druga je orjentisana na uređeni parking prostor objekta. Lokacija, kao i pozicija prostora pogoduju za obavljanje raznih djelatnosti kao što su: predstavničke i administrativne djelatnosti, uslužne i trgovačke djelatnosti bilo koje vrste, sjedišta firmi, razne poslovnice, banke, ordinacije, kao i ugostiteljske djelatnosti. Prostori su izvedeni u visokom „Roh – bau“ sistemu što daje mogućnost pregrađivanja i povezivanja prostorija, te uređenja unutrašnjosti prostora, prema potrebama vlasnika.

Izvedeno stanje prostora dostupno je u priloženoj skici.Ugrađeni visoki stakleni portali također, daju dodatnu fleksibilnost prostoru.

Lokacija

Stambeno poslovni objekat „Stadion“, nalazi se u popularnom naselju Slatina – Tuzla. U krugu od cca 500 m nalaze se najvažniji kulturni i poslovni objekti u gradu, Sportsko kulturni centar “MEJDAN”, tržni centar “OMEGA”, Dom zdravlja, Vlada TK, Stadion “Tušanj”, fakulteti, osnovne i srednje škole, kao i svi drugi bitni sadržaji, poput marketa, banaka, apoteka, šetališta, vrtića i igraonica za djecu, koji zajedno doprinose boljoj kvaliteti života. Dobra povezanost objekta sa glavnim saobraćajnicama omogućava brz i jednostavan pristup svim dijelovima grada

Novogradnja. Poslovni prostor 55,44 m2 objekat „ Stadion“, naselje Slatina

ID:

603

Površina (m²):

55.44

Sprat:

1

Cijena (KM):

po dogovoru