Namještena   garsonjera u novogradnji  u SPO”O9″ Slatina  Tuzla     

ID:

575

Površina (m²):

21

Sprat:

IX

Cijena (KM):

po dogovoru

Dostupnost:

Iznajmljeno

  IZNAJMLJENO!!! IZNAJMLJENO!!! IZNAJMLJENO!!!

Tip ponude: najam/

Podtip nekretnine: garsonjera u novogradnji/

Cijena : po dogovoru/

Površina: 21,36 m2/

Sprat: 14/

Godina izgradnje: 2021/

Stanje: Useljivo/

ID: 575/

Registarski br. agencije: 50/2023

Opis nekretnine

Izdaje se novonamještena garsonjera u novogradnji površine 21,36 m2 na XIV spratu, smještena u   stambeno –  poslovnom objektu „O9“ u naselju Slatina. Sastoji se od dnevnog boravka koji je spojen sa trpezarijom i kuhinjom,   kupatila i hodnika. 

Objekat „Slatina 09“ predstavlja novi, viši standard stanovanja koji prati svjetske trendove i inovacije u građevinarstvu, a ujedno je lociran u mirnom dijelu naselja Slatina, okruženom zelenilom na razdaljini od pet minuta hoda do centra grada Tuzle.

Viši standard stanovanja?

Pored prvoklasnosti i trajnosti materijala i tehnologija koji se koriste u gradnji, samog sistema gradnje, vrhunske arhitekture, stanovi u objektu „Slatina 09“ imaju dodatnu inovaciju – sistem „pametnih stanova“.

Sistem „pametnih stanova“?

U stanove se ugrađuju “pametni” sistemi upravljanja koji funkcionišu tako da se uz pomoć kontrolera, senzora za vrata, pametnih utičnica , RGB sijalice , obezbjeđuje dodatna sigurnost, komfor,  visoki uslovi energetske efikasnosti, upravljanje uređajima u stanu ….

Upravljanje je veoma jednostavno –  putem aplikacije na mobitelu, tabletu ili kompjuteru. 

Stan posjeduje vlastita mjerna mjesta za centralno grijanje, vodu i el. energiju što predstavlja znatnu finansijsku uštedu.

Sama lokacija objekta odlikuje se mirnom i sunčanom pozicijom dovoljno udaljenoj od glavne saobraćajnice i ostalih objekata , a u neposrednoj je blizini strogog centra grada. U krugu od 500 m nalaze se Obdanište “Poletarac”, Dom Zdravlja Tuzla, apoteke, Osnovna škola “Pazar”, srednje škole, Univerzitet u Tuzli, pošta, igralište i mnogi drugi sadržaji koji omogućuju ugodan način života. od Jedinstvena turistička atrakcija „ Kompleks slanih Panonskih jezera“ nalazi se na razdaljini od cca. 800 m.

  IZNAJMLJENO!!!    IZNAJMLJENO!!! IZNAJMLJENO!!!

 Namještena   garsonjera u novogradnji  u SPO”O9″ Slatina  Tuzla     

ID:

575

Površina (m²):

21

Sprat:

IX

Cijena (KM):

po dogovoru