NAJAM! Višenamjenski poslovni prostor 456 m2, Barok, Tuzla

ID:

606

Površina (m²):

456.61

Sprat:

I

Cijena (KM):

na upit

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: najam/

Podtip nekretnine: poslovni prostor/

Cijena: na upit/

Površina: 456,61 m2/

ID: 606/

Registarski br. agencije: 50/2023

Jedinstvena prilika za investiciju! Hotel  „Grand – Barok“ Tuzla

U ponudu za najam BH Investment  Co. stavlja prostor površine 456,61 m2 za budući hotel  „Grand – Barok“ u Tuzli.

„Grand – Barok“ hotel smješten je u zgradi „ Barok“, koja je izgledom najatraktivniji objekat u Tuzli, simbol perioda austrougarske uprave, te jedan od simbola samog grada. Nalazi se  na Trgu slobode, najfrekventijoj pješačkoj zoni u gradu, na udaljenosti od cca. 200 m od jedinstvene turističke atrakcije „ Kompleksa slanih Panonskih jezera“.

Dobro osmišljen koncept samog projekta hotela  „Grand – Barok“,  predstavlja priliku za uspjeh na tržištu. Prostire se na površini od 456,61 m2, a sadrži : 13 soba, restoran, kuhinju, recepciju, te ostale prateće sadržaje.

Prostor je trenutno izveden u visokom „Roh bau“ sistemu, a samo finalno uređenje prostora se izvodi u dogovoru sa budućim vlasnikom/zakupcem.

 U neposrednoj blizini “Baroka” nalaze se svi gradski sadržaji i značajne institucije grada, ugostiteljski objekti, „ Kompleks slanih Panonskih jezera“, glavna gradska tržnica, banke, apoteke. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim dijelovima grada. Veći javni parking nalazi se uz sam objekat.

NAJAM! Višenamjenski poslovni prostor 456 m2, Barok, Tuzla

ID:

606

Površina (m²):

456.61

Sprat:

I

Cijena (KM):

na upit