Najam:Višenamjenski poslovni prostor 112 m2, Barok, Tuzla

ID:

605

Površina (m²):

112.19

Sprat:

I

Cijena (KM):

na upit

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: /najam

Podtip nekretnine: poslovni prostor/

Cijena: na upit/

Površina: 112,19 m2/

ID: 605/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS:

Jedan od simbola grada Tuzle, poslovni objekat “ Barok ” , smješten je na Trgu slobode, najfrekventijoj pješačkoj zoni u gradu, obaveznoj destinaciji svakog posjetioca Tuzle. U neposrednoj blizini ” Baroka ” nalaze se svi gradski sadržaji i značajne institucije grada, ugostiteljski objekti, glavna gradska tržnica, banke, apoteke, a kako je objekat smješten na Trgu slobode, glavnom urbanom okupljalištu i šetalištu, sigurna poslovna investicija je zagarantovana. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim dijelovima grada.

OPIS NEKRETNINE:

Izdaje se višenamjenski poslovni prostor, površine 112,19 m2 , na prvom spratu poslovnog objekta ” Barok “. Atraktivna lokacija čini prostor idealnim za razne tipove djelatnosti kao što su: predstavničke i administrativne djelatnosti, trgovačke djelatnosti, poslovnice bilo koje vrste, banke, sjedišta firmi, ordinacije, kao i ugostiteljske djelatnosti. Unutrašnjost prostora čini jedna velika prostorija, koja se može pregrađivati te odvajati u prostorne cjeline poput čekaonice, prodajnog dijela, kancelarija. Desno od ulaznih vrata smješten je predprostor toaleta i toalet.
Prostor je izveden u „Roh bau“ sistemu, što budućem vlasniku ostavlja mogućnost unutrašnjeg uređenja po želji i prilagođavanju vlastitim potrebama i namjeni poslovanja.

Dodatne pogodnosti:

– najpovoljniji uslovi kreditnog finansiranja  putem ugovora sa Bankom 

Najam:Višenamjenski poslovni prostor 112 m2, Barok, Tuzla

ID:

605

Površina (m²):

112.19

Sprat:

I

Cijena (KM):

na upit