NAJAM! Proizvodno-skladišni prostor/privredna hala površine 1.519 m2, industrijska zona Ciljuge II, Živinice

ID:

608

Površina (m²):

1519

Sprat:

priz.+I

Cijena (KM):

na upit

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: najam/


Podtip nekretnine: proizvodno-skladišni prostor/privredna hala/


Površina: 1.519 m2/


Cijena: na upit/


Stanje: održavano/


ID: 608/

Opis nekretnine:


Iznajmljuje se proizvodno-skladišni objekat (hala), koja se nalazi u industrijsko-poslovnoj zoni Ciljuge II , grad Živinice.


Nekretnina je površine 1.519 m2 a sastoji se kombinovano od proizvodno-skladišnog prostora te kancelarijskih prostorija. Kancelarijski prostor obuhvata površinu cca. 300 m2, dok ostatak pripada skladišnom prostoru hale.

Kancelarijski dio hale sastoji se od četiri kancelarije, dva kupatila, dva toaleta, arhivskog prostora i kuhinje te obuhvata dio prizemlja i sprat hale. Visina skladištnog prostora hale iznosi 8 m.


Hala je opremljena vratima na daljinsko otvaranje i zatvaranje sa natkrivenim dijelom iznad vrata, za ulaz i izlaz robe i transporta.


Ispred objekta se nalazi veći parking prostor te još jedna hala. . Oko kompletnog objekta nalazi se pristupni put širine cca 12 m.


Objekat posjeduje sve komunalne priključke i svu potrebnu tehničku i drugu dokumentaciju. Nekretnina se nalazi u blizini aerodroma Tuzla, što lokaciju čini još atraktivnijom i poželjnijom za razne vrste djelatnosti. Nekretnina je asfaltnim lokalnim putem povezana sa magistalnom saobraćajnicom Tuzla- Sarajevo, od koje je udaljena cca. 1 km. Također, sama nekretnina je od Tuzle udaljena 20-ak minuta vožnje.

Lokacija:


Nekretnina se nalazi u naselju Ciljuge, industrijsko-poslovna zona Ciljuge II, grad Živinice. Pristup objektu je omogučen putničkim i teretnim vozilima direktno sa glavne lokalne saobraćajnice . Nekretninu karakteriše veoma brz i jednostavan pristup svim dijelovima naselja i grada.

Standard:


Unutrašnja aluminijska stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Struja. Parking prostor. Alarm. Video nadzor. Internet. Kablovska. Telefon. Angažovane struje 36 kw uz mogućnost pojačanja iste. Objekti su novije gradnje. Dokumentacija uredna, bez tereta.

NAJAM! Proizvodno-skladišni prostor/privredna hala površine 1.519 m2, industrijska zona Ciljuge II, Živinice

ID:

608

Površina (m²):

1519

Sprat:

priz.+I

Cijena (KM):

na upit