NAJAM! Praktičan jednosoban stan 33 m2 u strogom centru grada Tuzla

ID:

596

Površina (m²):

32.75

Sprat:

prvi

Cijena (KM):

400

Dostupnost:

Iznajmljeno

IZNAJMLJENO!

Tip ponude: najam/


Podtip nekretnine: jednosoban stan u zgradi/


Cijena: 400 KM/


Površina: 32,75 m2/


Sprat: I/


Ponuda: 596/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS:
Izdaje se namješten, praktičan jednosoban stan  u samom centru Tuzle ,ulica Pozorišna, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta Tuzla i Elektrotehničkog fakulteta. Atraktivna lokacija jedna je od karakteristika ove nekretnine.  
Stan je površine 32,75 m2, nalazi se na prvom spratu stambene zgrade sa 3 sprata.  Raspored prostorija je takav da se iz hodnika ulazi u dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. Iz dnevne sobe se ulazi u manju spavaću sobu koja je nastala pregrađivanjem dijela dnevne sobe. Stan posjeduje i prostran balkon na kojeg se izlazi iz dnevne sobe, a orijentisan je na južnu magistralnu saobraćajnicu.
Garsonjeri pripada i podrumska prostorija površine cca. 5 m2

LOKACIJA:
Stan se nalazi u ulici Pozorišna u Tuzli, koja osigurava vrlo ugodan ambijent za  življenje i koji nudi sve potrebne  sadržaje za život. Odlična lokacija i povezanost sa ostalim dijelovima grada čini nekretninu idealnom za sve životne aktivnosti. U neposrednoj blizini nalazi se Narodno pozorište, Elektrotehnički fakultet, Velika pijaca, Trg slobode i Gradski park te ostali objekti i sadržaji neophodni za svakodnevni zivot. Posebna bliskost stana vezana je za „Panonska jezera“ jer se ista nalaze u neposrednoj blizini.

Ostali podaci:
Centralno gradsko grijanje. Stolarija: vanjska PVC, unutarnja drvena. Parket u dnevnoj i spavaćoj sobi, u hodniku, kupatilu i kuhinji keramika.
Ispred zgrade obezbjeđen parking za stanare.

IZNAJMLJENO!

NAJAM! Praktičan jednosoban stan 33 m2 u strogom centru grada Tuzla

ID:

596

Površina (m²):

32.75

Sprat:

prvi

Cijena (KM):

400