NAJAM! Poslovni prostor 92,64 m2, Slatina, Tuzla

IZNAJMLJENO

ID:

598

Površina (m²):

92.64

Sprat:

prizemlje

Cijena (KM):

na upit

Dostupnost:

Iznajmljeno

IZNAJMLJENO! IZNAJMLJENO! IZNAJMLJENO!

Tip ponude: najam/


Podtip nekretnine: poslovni prostor/


Cijena : na upit/


Površina: 92,64 m2/


Sprat: prizemlje/


Stanje: Useljivo/


ID: 598/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS NEKRETNINE :

Izdaje se uređen i osvjetljen poslovni prostor površine 92,64 m2 u atraktivnom naselju Slatina, Tuzla. Prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, na veoma frekventnoj lokaciji, idealnoj za sve vrste poslovne djelatnosti.
Sastoji se od 4 kancelarijska prostora, hodnika, kuhinje i wc-a. Poslovni prostor je dvostrano orijentisan, primarna orijentacija je zapadna (gleda u Dom zdravlja) a prostor ima ulaz i sa druge strane zgrade (istok). Raspored prostorija je takav da je idealan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti, predstavništva firmi, osiguravajuća društva, banke, itd.

LOKACIJA NEKRETNINE :

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, u veoma popularnom i atraktivnom naselju Slatina u Tuzli. Zbog svoje pozicije i same frekventnosti naselja, idealan je za razvoj svih vrsta biznisa. U neposrednoj blizini se nalaze: Dom zdravlja, pošta, apoteke, vrtić, javne ustanove i institucije, škole i fakulteti, ugostiteljski objekti, itd.
Ispred i iza objekta se nalazi parking prostor sa mnogo parking mjesta. Odlična povezanost naselja sa glavnim saobraćajnicama omogućava brz i jednostavan pristup svim dijelovima grada.

Ostali podaci:
Orijentacija: istok-zapad
Grijanje: centralno gradsko grijanje
Stolarija: PVC
Alarm

IZNAJMLJENO! IZNAJMLJENO! IZNAJMLJENO!

NAJAM! Poslovni prostor 92,64 m2, Slatina, Tuzla
IZNAJMLJENO

ID:

598

Površina (m²):

92.64

Sprat:

prizemlje

Cijena (KM):

na upit