NAJAM! Namješten dvosoban stan 45 m2 u novogradnji, Slatina, Tuzla

ID:

592

Površina (m²):

45.53

Sprat:

5

Cijena (KM):

450

Dostupnost:

Iznajmljeno

IZNAJMLJENO! 

Tip ponude: najam

Podtip nekretnine: dvosoban stan u novogradnji

Cijena : 450 KM

Površina: 45,53 m2

Sprat: 5

Godina izgradnje: 2021

Stanje: Useljivo

ID: 592

Registarski br. agencije: 50/2023

Opis nekretnine

Izdaje se namješten dvosoban stan u novogradnji, površine 45,53 m2 na V spratu, smještena u   stambeno – poslovnom objektu „O9“ u naselju Slatina.

Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom,  spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona.

Objekat „Slatina 09“ predstavlja novi, viši standard stanovanja koji prati svjetske trendove i inovacije u građevinarstvu, a ujedno je lociran u mirnom dijelu naselja Slatina, okruženom zelenilom na razdaljini od pet minuta hoda do centra grada Tuzle.

Viši standard stanovanja

Pored prvoklasnosti i trajnosti materijala i tehnologija koji se koriste u gradnji, samog sistema gradnje, vrhunske arhitekture, stanovi u objektu „Slatina 09“ imaju dodatnu inovaciju – sistem „pametnih stanova“.

Sistem „pametnih stanova“

U stanove se ugrađuju “pametni” sistemi upravljanja koji funkcionišu tako da se uz pomoć kontrolera, senzora za vrata, pametnih utičnica , RGB sijalice , obezbjeđuje dodatna sigurnost, komfor,  visoki uslovi energetske efikasnosti, upravljanje uređajima u stanu ….

Upravljanje je veoma jednostavno –  putem aplikacije na mobitelu, tabletu ili kompjuteru. 

​Stan posjeduje vlastita mjerna mjesta za centralno grijanje, vodu i el. energiju što predstavlja znatnu finansijsku uštedu.

Lokacija

​Sama lokacija objekta odlikuje se mirnom i sunčanom pozicijom dovoljno udaljenoj od glavne saobraćajnice i ostalih objekata , a u neposrednoj je blizini strogog centra grada. U krugu od 500 m nalaze se Obdanište “Poletarac”, Dom Zdravlja Tuzla, apoteke, Osnovna škola “Pazar”, srednje škole, Univerzitet u Tuzli, pošta, igralište i mnogi drugi sadržaji koji omogućuju ugodan način života. od Jedinstvena turistička atrakcija „ Kompleks slanih Panonskih jezera“ nalazi se na razdaljini od cca. 800 m.

REZERVISANO!      REZERVISANO!     REZERVISANO!  

NAJAM! Namješten dvosoban stan 45 m2 u novogradnji, Slatina, Tuzla

ID:

592

Površina (m²):

45.53

Sprat:

5

Cijena (KM):

450