Kvalitetna  kuća u naselju Ši Selu, Tuzla

ID:

3084

Površina (m²):

298

Sprat:

Cijena (KM):

420.000

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: kuća sa parceli površine 298 m2/


Dimenzije: cca. 8 m x 10 m + p.o. cca. 3,5 m x 5 m/


Sprat: prizemlje, sprat i visoko potkrovlje/


Cijena: 420.000 KM/


Stanje: Potpuno održavano/


ID: 3084/


Registarski br. agencije: 50/2023 /

Opis:

Prodaje se kvalitetno građena kuća  dimenzija cca. 8 m x 10 m sa pomoćnim objektom cca. 3,5 m x 5 m na parceli površine 298 m2 u naselju Ši Selo – Tuzla.

Nekretnina je okružena zelenilom u prirodnom okruženju, idealna za odmor i uživanje a razdaljina od cca. 700 m Južne magistralne saobraćajnice, te blizina bitnih sadržaja i institucija čine je privlačnom za življenje kao i za iznajmljivanje te druge poslovne poduhvate.

Kuća se sastoji od: prizemlja, sprata i visokog potkrovlja. Moderni koncept gradnje jedna je od odlika ove kuće. Raspored prostorija:

– prizemlje: dvije garaže, ostava/kotlovnica

– sprat se sastoji od:  dnevnog boravka povezanog sa trpezarijom i kuhinjom, terase, spavaće soba, hodnika i kupatila.

– visoko potkrovlje: prostrana dnevna soba povezana sa kuhinjom, dvije sobe, hodnik, kupatilo, ostava i  terasa. Uz kuću je izgrađen pomoćni objekat sa odvojenim ulazom.

Ostali podaci:

Centralno grijanje (kotlovnica – pelet). Gradska vodovodna mreža + kanalizacija.  Podovi: laminat u dnevnom boravku, sobama i hodniku, keramika u kuhinji, kupatilu. Vanjska stolarija PVC, unutrašnja drvena. Kablovska TV. Internet. Ispred kuće se nalazi asfaltirano ograđeno i uređeno dvorište.

Lokacija:

Kuća se nalazi u naselju Ši selo, ul. Vukovarska na razdaljini od cca. 700 m Južne magistralne saobraćajnice i naselja Stupine u Tuzli.

Kvalitetna  kuća u naselju Ši Selu, Tuzla

ID:

3084

Površina (m²):

298

Sprat:

Cijena (KM):

420.000