kuća sa poslovnim prostorom tojšići kalesija

ID:

3072

Površina (m²):

234

Sprat:

1

Cijena (KM):

po dogovoru

300000

Dostupnost:

Dostupno

Opis:

Prodaje se kvalitetana, dobro pozicionirana kuća sa poslovnim prostorom koja posjeduje svu urednu dokumentaciju o vlasništvu kao i dozvole. Nalazi se na ravnom terenu u Tojšićima uz lokalni asfaltni put u centru Tojšića. Površina:  prizemlje 117 m2 + 1 sprat  117 m2 + 9 m2 okućnice.
Ispred poslovnog prostora nalazi se asfaltirani parking te je direktan pristup sa lokalnog  asfaltnog puta, a stambenom dijelu se pristupa kroz odvojeni ulaz. Izgrađena je 2005. godine, a prilikom gradnje posebno je vođeno računa o izvođenju radova te kvalitetu ugrađenih  materijala od čega se mogu izdvojiti: pvc stolarija sa roletnama,  radijatora sa pvc cijevima, izolacije vanjskih zidova stiroporom, dodatne izolacije krova u vidu lepenke, vodovodne cijevi od inoxa a sve u skladu sa projektom za izvođenje objekta. Grijanje stmbeno poslovnog objekta je na toplotne pumpe. Uredna gradska vodovodna i kanalizaciona mreža a objekat posjeduje i vlastiti bunar.

Spratnost: prizemlje + sprat + potkrovlje. U prizemlju  se nalazi poslovni prostor sa upotrebnom dozvolom koji se sastoji od tri prostorije, toaleta, kuhinje i hodnika, te garaža. Sprat: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, toalet, kupatilo, tri spavaće sobe, tri balkona, hodnika i stubišta.  Zasebni ulazi za prizemlje i sprat sa odvojenim mjeračima el.energije. Potkrovlje: predviđen prostor za ostavu. 
Uredna dokumentacija vlasništva i sve dozvole.

Lokacija: 

Nalazi se na ravnom terenu u Tojšićima uz lokalni saobraćajni put. Ispred poslovnog prostora nalazi se asfaltirani parking te je direktan pristup sa lokalnog asfaltnog puta, a stambenom dijelu se pristupa kroz odvojeni ulaz. U blizini kuće nalazi se centar u kome su smješteni škola, pošta, banka, trgovački centar Bingo.
 

kuća sa poslovnim prostorom tojšići kalesija

ID:

3072

Površina (m²):

234

Sprat:

1

Cijena (KM):

po dogovoru