Dobra poslovna prilika! Kompletno opremljen kompleks-hotel i prateći objekti, zemljište i šuma, na parceli površine 5.545 m2, naselje Lukavica Gornja, grad Živinice

ID:

689

Površina (m²):

5545

Sprat:

I

Cijena (KM):

na upit

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: ugostiteljski objekat-hotel, kafana, kuća i zgrada, dvorište, njiva/oranica , vočnjak i šuma
Ukupna površina parcele: 5.545 m2/


Cijena: na upit /


Spratnost objekata: prizemlje, I sprat i potkrovlje/


Ponuda broj: 689/


Ugovor br: 144/23 /


Registarski br. agencije: 50/2023 /

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se atraktivna nekretnina, na zemljišnoj parceli ukupne površine 5.545 m2 u naselju Lukavica Gornja, Živinice. Nekretnina se sastoji od:

-ugostiteljskog objekta-hotel sa kafanom ,


-kuće i zgrade,

-prostranog i uređenog dvorišta,


-vočnjaka 4.klase,


-njive/oranice 6.klase,


-šume 3.klase.


Nekretnina je smještena u prelijepoj prirodnoj oazi, okružena borovom šumom, izvan gradske gužve i buke, na samo nekoliko minuta vožnje od centra grada Živinica te kao takva predstavlja pravu vazdušnu banju i idealnu poslovnu priliku budućim investitorima.

Ugostiteljski objekat-hotel sa kafanom, površine 466 m, spratnosti prizemlje+sprat+potkrovlje, sastoji se od potpuno uređene sale, šanka i recepcije, opremljene kuhinje, wc-a, prostorije za vešeraj, video nadzor te kotlovnice sa razvedenim centralnim grijanjem kompletnog objekta (sistemsko grijanje putem radijatora).

Na spratu se nalaze opremljene sobe za odmor, kapaciteta: jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim ležajevima, apartmani sa bračnim ležajem, trokrevetne i višekrevetne sobe. Sobe posjeduju vlastita kupatila te zajednički hodnik i wc na spratu.

Pored hotela nalazi se i restoran sa sobama za odmor, površine 26,05 m14,57 m+anex 5 m3 m, a koji se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi potpuno opremljena i prostrana sala-restoran sa šankom, podijem i wc-om.

Na spratu objekta se nalaze potpuno opremljene sobe sa kupatilima, za odmor.

Ispred objekata se nalazi prelijepo uređeno dvorište , površine 1000 m2 sa kamenim fontanama i vanjskom terasom, idealno za odmor i opuštanje u prirodnom ambijentu, okruženo šumom.

U neposrednoj blizini objekta se nalazi prelijep prirodni ambijent, koji se sastoji od livade, vočnjaka i šume, površine cca. 4 duluma, ograđen kamenom ogradom, a koji pružaju idealne uslove za odmor i opuštanje.
Iza samog objekta nalazi se drveni šadrvan i zidani kamin koji dodatno doprinose maximalnom uzivanju i odmoru.

Ugostiteljski objekti kao i sobe za odmor su kompletno opremljeni inventarom i odmah spremni za upotrebu.

Fasada i unutrašnji radovi u objektima su potpuno završeni, inox ograda na unutarnjim stepenicama, metalna vanjska ograda.
Unutarnja i vanjska stolarija su PVC i drvena, u odličnom stanju. Podne obloge u objektima su laminat i keramika, dvorište je popločano kamenom oblogom.

Ispred kompleksa nalazi se prostran parking prostor namjenjen za više vozila.

Nekretnina posjeduje sve komunalne priključke i urednu vlasničku dokumentaciju.
Nekretnina se prodaje sa inventarom i već aktivnim i razrađenim hotelom što novom kupcu olakšava nesmetan nastavak vođenja već uspješnog biznisa.

LOKACIJA:

Nekretnina se nalazi u naselju Lukavica Gornja, cca. 10 km udaljena od grada Živinice. Do kompleksa se dolazi asfaltiranim lokalnim putem te cca. 500 m nasutog puta, koji vodi do samog ulaza u kompleks.

Sama lokacija kompleksa, prirodno okruženje, šuma, vazdušna banja, bazen, ljekovite vode oko kompleksa, izvučenost iz buke i gužve grada, a opet, relativna blizina i odlična povezanost sa gradom te blizina Međunarodnog aerodroma Tuzla, predstavljaju idealnu priliku za pametnu investiciju, te nastavak i daljnji razvoj kako turističke i ugostiteljske djelatnosti, tako i mnogih drugih djelatnosti.

NAPOMENA: Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere, uz posredovanje agencije.

Dobra poslovna prilika! Kompletno opremljen kompleks-hotel i prateći objekti, zemljište i šuma, na parceli površine 5.545 m2, naselje Lukavica Gornja, grad Živinice

ID:

689

Površina (m²):

5545

Sprat:

I

Cijena (KM):

na upit