Atraktivna zemljišna parcela površine 827 m2, naselje Kojšino, Tuzla

ID:

7035

Površina (m²):

825

Sprat:

Cijena (KM):

30.000

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: zemljišna parcela/


Ukupna površina: 827 m2/


Cijena: 30.000 KM/


Lokacija: naselje Kojšino, Tuzla/


Ponuda broj: 7035/

Registarski br. agencije: 50/2023

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se atraktivna zemljišna parcela, ukupne površine 827 m2 u naselju Kojšino, Tuzla. Nekretnina se nalazi na samo par minuta vožnje od “Skvera”, što je čini vrlo atraktivnom i poželjnom.


Parcela je pravougaonog oblika, sa blagim nagibom, idealna za izgradnju vikend ili porodične kuće. Parcela je zasađena voćnjakom (šljive, jabuke), te kao takva predstavlja pravu malu oazu prirode i mira od gradske buke i gužve.

Na parcelu se pristupa odmah sa asfaltiranog lokalnog puta, a samu parcelu sa okolnim spaja i pristupni put koji je u suvlasništvu, tako da kupac kupovinom parcele automatski dobija i pravo korištenja pristupnog puta. Kompletna parcela je ograđena te je tako i fizički odvojena od susjednih parcela.

LOKACIJA:

Nekretnina se nalazi u naselju Kojšino, u neposrednoj blizini popularnog “Skvera” i centra grada. Atraktivna pozicija i lokacija samog placa, kao i njen pravougaoni oblik, nude velike mogućnosti kako za gradnju stambenog tako i vikend objekta.


Nekretnina se nalazi u naselju sa izgrađenim stambenim i vikend objektima, te ima direktan pristup sa lokalnog asfaltiranog puta.


Dokumentacija o vlasništvu je uredna.

Atraktivna zemljišna parcela površine 827 m2, naselje Kojšino, Tuzla

ID:

7035

Površina (m²):

825

Sprat:

Cijena (KM):

30.000