Višespratna porodična kuća sa garažom i okućnicom, ukupne površine 544m2 u naselju Slavinovići, Tuzla

ID:

3061

Površina (m²):

544

Sprat:

2

Cijena (KM):

145.000

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/


Podtip nekretnine: višespratna porodična kuća sa garažom i okućnicom
/

Ukupna površina: 544 m2/


Cijena: 145.000 KM
/

Sprat: prizemlje + dva sprata/


Stanje: Useljivo
/


ID: 3061
/


OPIS:

Prodaje se ili mijenja za manji stan u Tuzli porodična, višespratna kuća sa garažom i okućnicom, ukupne površine 544 m2. Nekretnina je  smještena  u  naselju Slavinovići u Tuzli.
Stambena kuća se sastoji  od prizemlja i dva sprata. U prizemlju je smještena kotlovnica te jedna soba i kupatilo. Prvi sprat se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, manje dječije sobe, kuhinje, kupatila i terase. Drugi sprat čine veći dnevni boravak, veća spavaća soba, kuhinja i kupatilo kao i veća terasa sa koje se pruža prelijep pogled na grad. Pored kuće se nalazi garaža sa podrumom ispod garaže.  Kuća je u održavanom stanu i odmah useljiva.
Ispred kuće se nalazi prostrano dvorište, koje je izvan gradske gužve i buke, što ga čini idealnim za porodična druženja i opuštanja.

 

LOKACIJA:


Nekretnina je smještena u naselju Slavinovići u Tuzli, cca. jedan kilometar  od gradske saobračajnice. Zbog svoje izvrsne lokacije, u neposrednoj blizini su  svi važni objekti i sadržaji neophodni za porodični i svaki drugi oblik života. Kombinacija  blizine  Klinike za srce, apoteka, sportskih terena, vrtića, policijske stanice, šetališta, obrazovnih institucija, supermarketa, a opet izvučena iz gradske buke i gužve, čini ovu nekretninu još privlačnijom i poželjnijom.

 

STANDARD:

Kuća je građena 2005. godine te je povezana na gradsku vodovodnu, elektro i kanalizacionu mrežu. Posjeduje vlastiti bunar. Stolarija je PVC . Grijanje je na čvrsto gorivo i pelet.Dokumentacija nekretnine uredna. Kuća posjeduje upotrebnu dozvolu.

Višespratna porodična kuća sa garažom i okućnicom, ukupne površine 544m2 u naselju Slavinovići, Tuzla

ID:

3061

Površina (m²):

544

Sprat:

2

Cijena (KM):

145.000