Višenamjenski poslovni prostor 157 m2, Barok, Tuzla

ID:

685

Površina (m²):

157.62

Sprat:

II

Cijena (KM):

472.860

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/

Podtip nekretnine: poslovni prostor/

Cijena: 472.860/

Površina:157,62 m2/

ID: 685/

Registarski br. agencije: 50/2023

Opis

Jedan od simbola grada Tuzle, poslovni objekat “Barok” , smješten je na Trgu slobode, najfrekventijoj pješačkoj zoni u gradu, obaveznoj destinaciji svakog posjetioca Tuzle. U neposrednoj blizini “Baroka” nalaze se svi gradski sadržaji i značajne institucije grada, ugostiteljski objekti, glavna gradska tržnica, banke, apoteke, a kako je objekat smješten na Trgu slobode, glavnom urbanom okupljalištu i šetalištu, sigurna poslovna investicija je zagarantovana. Pored velike frekvencije pješačkog saobraćaja ima i odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim dijelovima grada.

Opis prostora

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor, površine 157,62 m2 , na drugom spratu poslovnog objekta “Barok”. Atraktivna lokacija čini prostor idealnim za razne tipove djelatnosti kao što su: predstavničke i administrativne djelatnosti, uslužne i trgovačke djelatnosti bilo koje vrste, sjedišta firmi, razne poslovnice, banke, ordinacije, kao i ugostiteljske djelatnosti.

Unutrašnjost prostora čine dvije velike prostorije, te predprostor toaleta i toalet.

Prostor je izveden u „Roh bau“ sistemu, što budućem vlasniku ostavlja mogućnost unutrašnjeg uređenja po želji i prilagođavanju vlastitim potrebama i namjeni poslovanja.

Dodatne pogodnosti:

– najpovoljniji uslovi kreditnog finansiranja  putem ugovora sa Bankom 

Višenamjenski poslovni prostor 157 m2, Barok, Tuzla

ID:

685

Površina (m²):

157.62

Sprat:

II

Cijena (KM):

472.860