Stambeno-poslovni objekat sa dvorištem, Slanac-Novo naselje, Slavinovići, Tuzla

ID:

3068

Površina (m²):

462

Sprat:

2

Cijena (KM):

400000

Tip ponude: prodaja

Podtip nekretnine: stambeno-poslovni objekat sa dvorištem

Površina osnove kuće: 111 m2
Površina dvorišta: 351 m2
Ukupna površina parcela: 462 m2


Spratnost kuće: prizemlje+2 sprata + potkrovlje


Cijena: 400.000 KM

ID: 3068

Opis:

Prodaje se višespratni stambeno-poslovni objekat korisne površine cca.400 m2, sa dvorištem 351 m2, na parceli od 462 m2. Nekretnina je smještena u naselju Slanac-Novo naselje, Slavinovići u Tuzli.

Objekat se sastoji od prizemlja, 2 sprata i potkrovlja.

Prizemlje se sastoji od: prostorije cca. 80 m2 površine, predviđene za višenamjenski poslovni prostor (razne vrste servisa), zatim čajne kuhinje, 2 mokra čvora i 2 ostave.

Prvi sprat objekta se sastoji od: dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kuhinje, kupatila, wc-a, hodnika i ostave te prostrane terase, sa koje se pruža prelijep pogled na naselje.

Drugi sprat se sastoji od: dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kuhinje, kupatila, wc-a, hodnika, ostave i 2 terase.

Potkrovlje objekta se sastoji od: prostrane dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, hodnika, ostave i 2 terase.

Drugi sprat i potkrovlje objekta su u roh bau sistemu.

Objektu pripada i prostrano dvorište površine 351 m2, koje sa prednje strane objekta čini asfaltiran i uređen prilaz prizemlju objekta (poslovnom prostoru), a sa druge strane je prelijepa okućnica sa voćnjakom i zelenilom, idealno mjesto za odmor i rekreaciju.

Lokacija:


Nekretnina je smještena u naselju Slanac-Novo naselje, Slavinovići u Tuzli, cca. 700 metara od gradske saobraćajnice. Zbog svoje izvrsne lokacije, u neposrednoj blizini su svi važni objekti i sadržaji neophodni za porodični i svaki drugi oblik života. Kombinacija blizine Klinike za srce, apoteka, sportskih terena, vrtića, policijske stanice, šetališta, obrazovnih institucija, supermarketa, a opet izvučena iz gradske buke i gužve, čini ovu nekretninu još privlačnijom i poželjnijom.


 

Ostali podaci:

Unutarnja i vanjska stolarija drvena. Kuhinja, kupatilo, wc i hodnik keramika. Dnevna i spavaća soba parket. Vlastita kotlovnica na čvrsto grijanje. Elektro, vodo i kanalizacioni priključak. Objekat je građen u periodu od 2000. do 2007. godine. Prostrano parking mjesto ispred poslovnog prostora.

Stambeno-poslovni objekat sa dvorištem, Slanac-Novo naselje, Slavinovići, Tuzla

ID:

3068

Površina (m²):

462

Sprat:

2

Cijena (KM):

400000