Namještena porodična kuća u strogom centru Tuzle

ID:

3076

Površina (m²):

237

Sprat:

prizemlje+sprat

Cijena (KM):

na upit

Dostupnost:

Dostupno

Tip ponude: prodaja/

Podtip nekretnine: porodična kuća sa  dvorištem i pomoćnim objektom/

Cijena: na upit/

Površina kuće: 10 x 10 m/

Površina parcele: 237 m2/

Sprat: Prizemlje+sprat/

Godina izgradnje: 2006/

Stanje: Useljivo/

ID: 3076/

OPIS NEKRETNINE :

Prodaje se potpuno namještena, komforna porodična kuća sa dvorištem na prelijepoj lokaciji u strogom centru starog grada Tuzle, u neposrednoj blizini Trga slobode. Smještena je na zemljišnoj parceli površine 237 m2.


Gabaritne dimenzije kuće su cca. 10 x 10 m, a se sastoji od prostranog prizemlja i sprata. Unutrašnjost objekta je moderno i stilski urađena te je uglavnom osmišljena u stilu “otvorenog koncepta”.


Prizemlje se sastoji od predulaza, dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika , te ostave.
Prizemlje je unutarnjim stepenicama povezano sa spratom, na kojem se nalazi prostrana dnevna soba sa manjom terasom sa koje se pruža prelijep pogled na sam Trg slobode, zatim kuhinja sa trpezarijom, spavaća sobe i kupatilo.


U okviru parcele nalazi se i pomoćni objekat, koji je namjenjen kao ostava. Sastoje se od dvije manje prostorije.
Ispred kuće i pomoćnog objekata nalazi se prostran parking prostor površine 83 m2, na kojeg se ulazi direktno sa asfaltnog puta. Kapacitet parkinga je 3 auta. Parking je popločan betonskim kockama u koje su ugrađene LED sijalice, tako da je kompletan parking osvjetljen.

LOKACIJA NEKRETNINE :

Nekretnina se nalazi u samom centru starog grada Tuzle, te zbog svoje lokacije i okruženja pruža sav komfor koji je potreban za moderan i dinamičan život. U neposrednoj blizini se nalazi najveći trg u BiH (Trg slobode), Skver, Panonska jezera, Stari grad sa svim svojim specifičnostima i sadržajima, restorani, kafići, hotel “Vertigos”, Federalni zavod za statistiku, poslovni objekat “Barok”, te mnogi kulturni i vjerski objekti.

STANDARD :

Unutrašnja stolarija drvena, vanjska PVC. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, predulazu i na terasi. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i hodniku. Grijanje objekta na električnu energiju (konvektori) i čvrsto gorivo (kamin). Postoji mogučnost priključenja na gradsko grijanje (ispred dvorišta postoji šaht sa priključkom na gradsku mrežu grijanja). Priključak na gradsku vodovodnu, kanalizacionu i elektro mrežu. Terasa. Vlastiti parking prostor. Krov objekta je na dvije vode. Ulaz u dvorište kontrolisan kapijom na daljinsko otključavanje.

Namještena porodična kuća u strogom centru Tuzle

ID:

3076

Površina (m²):

237

Sprat:

prizemlje+sprat

Cijena (KM):

na upit