Kuća sa pomoćnim objektom, dvorištem i zemljištem u naselju Breške-Bakaluša, Tuzla

ID:

3070

Površina (m²):

1.714

Sprat:

Cijena (KM):

75.000

Tip ponude: prodaja

Podtip nekretnine: kuća sa pomoćnim objektom, dvorištem i zemljištem

Površina osnove kuće: 22 m2

Površina pomoćnog objekta: 36 m2
Površina dvorišta: 470 m2

Površina zemljišta: 1.186 m2
Ukupna površina parcela: 1.714 m2


Spratnost kuće: prizemlje + potkrovlje


Cijena: 75.000 KM

ID: 3070

Opis:

Prodaje se  kuća sa pomoćnom zgradom, dvorištem i zemljištem na zemljišnoj parceli ukupne površine  1.714 m2. Nekretnina je  smještena  u  Breškama, naselje Bakaluše u Tuzli.
Nekretnina se sastoji od kuće površine 22 m2, pomoćnog objekta (stare kuće) površine 36 m2, dvorišta površine 470 m2 te okolnog zemljišta (vočnjak) površine 1.186 m2. Ukupna površina nekretnine iznosi 1.714 m2.
Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa kuhinjom, manja spavaća soba, kupatilo i hodnik. Potkrovlje objekta je u roh bau sistemu i čini ga jedna prostorija cijelom dužinom kuće. 
Pomoćni objekat je stara drvena kuća površine 36 m2 koja se nalazi u neposrednoj blizini stambene kuće i služi kao ostava/šupa.
Navedena dva objekta okružuje lijepo, ravno dvorište površine 470 m2, koje pruža idealne uslove za odmor i rekreaciju te bijeg od gradske buke i gužve.
Nekretninu također sačinjava i prostrano okolno zemljište (vočnjak) površine 1.186 m2. Zbog svog blagog nagiba, idealno je za razne vrste zasada. Nekretnini se prilazi sa lokalnog asfaltnog puta, kroz uređen ulaz, ograđen kapijom. Cijelokupna nekretnina je ograđena ogradom.
 

Lokacija:


Nekretnina je smještena u naselju Breške-Bakaluše u Tuzli, udaljena par kilometara vožnje  od centra grada. Zbog svoje atraktivne lokacije, idealna je za miran porodični život i bijeg od gradske buke. Kombinacija izolovanosti od gradske buke i gužve, a opet relativne blizine i povezanosti asfaltnim putem do samog centra grada za samo par minuta voznje, čini ovu nekretninu još privlačnijom i poželjnijom.
 

Ostali podaci:

Unutarnja i vanjska stolarija drvena. Dnevna ,spavaća soba,  kuhinja i hodnik drveni pod.  U kupatilu nedovršena zidna keramika. Grijanje na čvrsto gorivo. Elektro i kanalizacioni priključak.  Dokumentacija uredna.

Kuća sa pomoćnim objektom, dvorištem i zemljištem u naselju Breške-Bakaluša, Tuzla

ID:

3070

Površina (m²):

1.714

Sprat:

Cijena (KM):

75.000