Komforna, kvalitetno građena, moderno uređena porodična kuća (tri stana sa zasebnim ulazima) površine 216 m2 i okućnica površine 485 m2.

ID:

3021

Površina (m²):

216

Sprat:

prizemlje, I, II

Cijena (KM):

270.000

Tip ponude: prodaja/
Podtip nekretnine: porodična kuća/
Cijena: 270.000 KM/

Površina: 216 m2 na parceli 485 m2./
Sprat: prizemlje+sprat/
Godina izgradnje: 1996./
Stanje: Useljivo/
ID: 3021/

Opis:

Prodaje se kuća dimenzija 18,50×10,30 m2, ukupne površine 216 m2 sa okućnicom od 485 m2 u naselju Ši Selo-Tuzla. Kuća se sastoji od tri stana sa zasebnim ulazima, pogodno za stanovanje tri porodice ili za iznajmljivanje. U prizemlju kuće smješten je stan koji se sastoji od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i hodnika. Ispred stana nalazi se terasa pogodna za odmor i druženje, sa koje se pruža prelijep pogled na grad Tuzlu. Drugi stan smješten je na drugom spratu stambenog objekta na sjevernoj strani i sastoji se od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, hodnika i kupatila. Iz trpezarije vodi izlaz na terasu koja je smještena iza kuće, u prirodnom okruženju sa puno zelenila i kaminom Na prednjoj strani kuće smještena je terasa sa pogledom na grad Tuzlu. Treći stan smješten je na drugom spratu na južnoj strani stambenog objekta, koji se takođe sastoji od prostranog dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, dječije sobe, kupatila i hodnika. U prizemlju ovog stana smješten je gardarober i posebna prostorije za pranje veša. Iz dnevnog boravka izlaz vodi na balkon koji pruža pogled na hotel „Tuzla“, hotel „Melain“, zgradu „Titanik“, TC „Konzum“. U prizemlju kuće smještena je radionica, kotlovnica i ostava. Nekretnina je okružena zelenilom, nalazi se u mirnom, prirodnom okruženju te je idealna za porodični odmor i uživanje. U dvorištu iza kuće smjšten je box za kućne ljubimce. Ispred kuće se nalazi zagrađeno dvorište sa prekrasnim cvjetnjakom i travnjakom.

Lokacija:

Kuća se nalazi u naselju  Ši Selo, Tuzla. U razdaljini od 5 minuta vožnje automobilom, a 15 minuta pješačenja od centra grada Tuzle. U krugu od jedan kilometar nalaze se Filozofski fakultet, srednja škola, vrtići, tržni centri, butici, prodavnice. Nekretnina je smještena u ulici koja je vrlo pristupačna i prostrana, bez gužve.

Ostali podaci:

Kuća posjeduje građevinsku dozvolu, priključke vode, struje, kanalizacije, interneta, kablovsku televiziju. Centralno gijanje na pelet. Unutarnja stolarija drvena, vanjska plastična.

Ispred kuće nalazi se parking mjesto, direktno povezano sa ulicom.

Komforna, kvalitetno građena, moderno uređena porodična kuća (tri stana sa zasebnim ulazima) površine 216 m2 i okućnica površine 485 m2.

ID:

3021

Površina (m²):

216

Sprat:

prizemlje, I, II

Cijena (KM):

270.000