Komforan, polu- namješten dvosoban stan 54 m2 na četvrtom spratu stambene zgrade, naselje Miladije u Tuzli

ID:

5069

Površina (m²):

54

Sprat:

4

Cijena (KM):

105.300

ID: 5069

Tip ponude: prodaja

Podtip nekretnine: stan u zgradi

Cijena: 105.300 KM

Površina: 54,00 m2

Sprat: IV

Stanje: Useljivo

Opis

Prodaje se komforan, polu-namješten, dvosoban  stan površine 54 m2,  u naselju Miladije u Tuzli. Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade, bez lifta, u blizini Bingo City Centra i naselja Irac. Atraktivna lokacija  jedna je od  karakteristika ove nekretnine.  
Stan je u potpunosti  renoviran 2017. godine, sa kompletno urađenim novim elektro i vodo instalacijama, te novim laminatom.   Raspored prostorija je takav da se iz hodnika ulazi u dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom. Iz prostrane dnevne sobe se ulazi u spavaću sobu i kupatilo, te  na balkon sa kojeg se pruža pogled na sjevernu gradsku magistralu. Stan posjeduje klimu i automatske osigurače. 
U cijenu stana ulazi kuhinja, ugaona sećija u dnevnoj sobi te klima. Za ostali namještaj u stanu je moguć dogovor.
 

Lokacija

Stan se nalazi u naselju Miladije u Tuzli, naselju koja osigurava vrlo ugodan ambijent za  življenje i koji nudi sve potrebne  sadržaje za život. U neposrednoj blizini nalazi se Bingo City Centar, BKC, apoteke, Uprava za indirektno oporezivanje, autobuska i taxi stajališta te ostali objekti i sadržaji neophodni za svakodnevni zivot. Naselje je sa gradom povezano sjevernom gradskom saobraćajnicom.
 


Ostali podaci

Centralno gradsko grijanje. Stolarija: unutarnja drvena ,vanjska  PVC. Podovi: kuhinja sa trpazarijom, hodnik, dnevna soba laminat. Spavaća soba parket; kupatilo keramika. Parking iza zgrade za stanare. Klima. Automatski osigurači. 

Komforan, polu- namješten dvosoban stan 54 m2 na četvrtom spratu stambene zgrade, naselje Miladije u Tuzli

ID:

5069

Površina (m²):

54

Sprat:

4

Cijena (KM):

105.300