Jednosoban stan 39,80 m2, Titanik Tuzla

ID:

5044

Površina (m²):

39.80

Sprat:

11

Cijena (KM):

107.000

Cijena: 107.000 KM/

Površina: 39,80 m2/

Sprat: 11/

Stanje: Useljivo/

ID:5044/

Opis objekta:

Stambeno-poslovni objekat “Titanik” smješten je u centru Tuzle, u prvoj zoni grada. Ova lokacija je izuzetno povoljna za građane različite životne dobi i statusa jer se u radijusu od cca. 500 m nalaze: osnovne i srednje škole, obdaništa, visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, sportsko-rekreativni kompleks “Panonska jezera”, marketi, pošte, apoteke, banke ,pijaca i drugi neophodni sadržaji. Zbog odličnog položaja ovog objekta, te dobre povezanosti sa glavnim saobračajnicama, svi dijelovi grada se doimaju jako blizu. 
Zgrada je modernog i atraktivnog dizajna, kojeg prati ugradnja visokokvalitetnih materijala (protuprovalna vrata, petokomorna PVC i aluminijska vanjska stolarija, unutranja hrastova vrata, alarm uređaji,  video nadzor, interfon, četiri lifta,..). Podovi u stanovima su izvedeni od granitnih i keramičkih pločica te prvoklasnog hrastovog parketa a stubišta su također izvedena od granitnih pločica. Stanovi su uknjiženi, što daje potencijalnim kupcima da stan založe pod hipoteku kod poslovnih banaka. 
 

Opis nekretnine: 

Prodaje se funkcionalan, namješten jednosoban stan površine 39,80 m2 na 11.spratu stambeno-poslovnog objekta “Titanik” u Tuzli. Stambeni prostor je dobro i funkcionalno organizovan, te je prava prilika za život, posebno za studente, individualne osobe, učenike, mlade bračne parove. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, gdje su smješteni veliki prozori koji osiguravaju veliki protok dnevnog svjetla, povezanim sa trpezarijom i kuhinjom,  te prekrasnom lođom, modernog kupatila i hodnika.
Dokumentacija stana uredna.
 

Jednosoban stan 39,80 m2, Titanik Tuzla

ID:

5044

Površina (m²):

39.80

Sprat:

11

Cijena (KM):

107.000