Atraktivan poslovni prostor površine 104 m2 u neposrednoj blizini tržnog centra “Omega” i sportsko-kulturno-privrednog centra „Mejdan“ na Slatini

ID:

510

Površina (m²):

104

Sprat:

prizemlje

Cijena (KM):

1.500

Dostupnost:

Rezervisano

Najam:

ID:510/

Površina (m²):104/

Sprat:suteren i prizemlje/

Cijena (KM):1.500/

Opis nekretnine

Izdaje se nenamješten poslovni prostor površine 104 m2 na vrlo prometnoj lokaciji, u  novoizgrađenom  stambeno – poslovnom objektu „ Tuzlanka“ u neposrednoj blizini tržnog centra „ Omega“ i sportsko – kulturno – privrednog centra „Mejdan“ na Slatini. 
Prostor je smješten u prizemlju i suterenu zgrade, predviđen kao ugostiteljski objekat (picerija, restoran, kafić..), a također, može se prilagoditi i drugim djelatnostima poput: trgovačkih, izložbeno – prodajnih, sjedišta firmi, agencija. 
Sadržaj prostorija
Prizemlje: jedna veća prostorija, mokri čvor. Suteren: jedna veća prostorija, dvije manje prostorije, ostava. 
Poslovni prostor je uređen tako da zadovoljava i najviše standarde gradnje, te posjeduje centralno gradsko grijanje, aluminijsku unutarnju i vanjsku stolariju, kvalitene keramičke pločice i sanitariju.
Ispred nekretnine je ograđen i popločan prostor površine cca. 50 m2 kojem se pristupa  sa ulice i javnog parkinga od  TC „ Omege“, pogodan za ljetnu baštu.

Lokacija

Novi stambeno poslovni objekat „Tuzlanka“ nalazi se u zapadnom dijelu grada Tuzle u naselju Slatina, izuzetno atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini trgovačkog  centra “Omega”, sportsko-kulturno-privrednog centra „Mejdan“, brojnih marketa, tuzlanskog Univerziteta, Doma zdravlja, sjedišta uprave Tuzlanskog kantona, srednjih škola, međunarodne autobuske stanice i drugih značajnih odredišta u gradu. Objekat “Tuzlanka” ima kvalitetan izlaz na južnu magistralu, a udaljen je svega dva minuta vožnje automobilom od centra grada. 

Atraktivan poslovni prostor površine 104 m2 u neposrednoj blizini tržnog centra “Omega” i sportsko-kulturno-privrednog centra „Mejdan“ na Slatini

ID:

510

Površina (m²):

104

Sprat:

prizemlje

Cijena (KM):

1.500